luni, 28 iulie 2008

Dacia Mioveni in seria a II-a a Ligii a II-a

S-a decis componenţa seriei a II-a din Liga a II-a!
Astăzi, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorţi a seriilor din Liga a II-a. Cele 36 de echipe au fost împărţite în două serii de câte 18, repartizate în funcţie de criteriul geografic.
Cea de-a doua serie aduce două retrageri şi doar un nume nou. Lotus Felix şi Unirea Sânnicolau Mare au renunţat la locul lor din Liga a II-a, deşi promovaseră de pe locul I în seriile lor din Liga a III-a. Cum Lotus a vândut locul lui Aerostar care vor juca în seria cealaltă, singurul nume nou de ultim moment este cel al echipei FCM Târgu Mureş. Fostă Trans-Sil Târgu Mureş, echipa mureşeană ajunsese la un acord cu oficialii clubului Minerul Lupeni pentru locul din Liga a II-a. Datorită unei decizii de ultim moment a Consiliului Local din Lupeni, înţelegerea a fost anulată şi mureşenii au căutat altă echipă dispusă să îşi cedeze locul. În cele din urmă, la finalul săptămânii trecute, mureşenii au ajuns la un acord cu nou-promovata Unirea Sânnicolau Mare.


Iată şi componenţa Seriei a II-a:

Unirea Alba Iulia, Atletic Club Universitatea Arad (promovată la baraj), FCM UTA (retrogradată din Liga I), CS Mechel Câmpia Turzii, CFM Universitatea Cluj-Napoca (retrogradată din Liga I), Internaţional Curtea de Argeş (promovată direct din Liga a III-a, seria a IV-a), CS Mureşul Deva, Minerul Lupeni, CS Dacia Mioveni (retrogradată din Liga I), FC Bihor Oradea, Jiul Petroşani, CSM Râmnicu Vâlcea, CF Liberty Salonta, FCM Târgovişte, FCM Târgu Mureş (a concesiat loc de la Unirea Sânnicolau Mare), CFR Timişoara, Arieşul Turda, FC Drobeta Turnu Severin.

Mâine se va anunţa şi programul meciurilor din noul sezon al Ligii a II-a.



articol de Andi Sârbu


Sursa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/s-a-decis-componenta-seriei-a-ii-a-din-liga-a-ii-a-2828807

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu