miercuri, 10 septembrie 2008

Experimentul de la Geneva nu prezintă pericol

Specialiştii Institutului de Cercetări Nucleare (ICN) de la Mioveni consideră că omenirea nu este pusă în pericol de experimentul început miercuri (10 septembrie 2008) de Centrul European pentru Cercetări Nucleare de la Geneva, care este menit să recreeze condiţiile existente în momentul Big Bang-ului.

Un comentariu:

  1. Azi, in drum spre munca, sfarsitul ma invadeaza:
    - Daca apare o gaura neagra in Geneva, cum sa facem sa nu ne traga curentul? Eu, unul, stau in birou cu vreo alte 10 gauri negre, care candva au fost mici si acum inghit tot in jurul lor!
    - Daca deja Sfarsitu’ a venit si ne aflam in alta dimensiune, la fel de rahat ca asta? (vb lu’ woody allen: singurul regret din viata mea este ca nu am fost altcineva) Ar fi cel mai naspa sfarsit ever!
    - Daca aia de la conservatori credeau intr-adevar ca experimentul poate duce la sfarsitul lumii, de ce naiba au mai demonstrat ieri, ca daca venea Apocalipsu’, adio voturile (alea 20 )pe care le-au strans ieri…
    - Daca vine sfarsitu’ lumii, nu vreau sa ma prinda angajat! Apropo, film de pus la bookmark- categoria “resignation enlargement”: http://sexus.ro/no-comment/

    RăspundețiȘtergere