joi, 27 noiembrie 2008

Eu cu cine votez?

Ma pregatesc sa vin acasa! :D Cu ce o sa ma intampine orasul meu?
Poi, cu afise si caravane electorale, cu alegerile de duminica. Da. Nimic nou sub soare! Doar sunt alegeri in toata tara!

Oamenii nu vor merge la vot ca altadata. Pentru ca s-au saturat de minciuni, de vorbe. Tinerii sunt cu siguranta cei mai revoltati. Fie nu vor merge deloc la vot, fie vor merge, dar votul lor va fi nul. Si e pacat, pentru ca se spune ca noi suntem viitorul tarii. Insa ce ni se ofera? Nu foarte mult! Vorbe, vorbe care iar ne mint, ca sa parafrez o melodie bine-cunoscuta.

Sunt curioasa daca oamenii care candideaza la Parlament pentru orasul meu chiar il cunosc, chiar stiu cu ce probleme se confrunta locuitorii sai, daca intr-adevar au de gand sa faca ceva concret, vizibil. Potrivit www.alegeri.tv , "orasul Mioveni face parte din Colegiul Uninominal 3 pentru Camera Deputatilor si Colegiul Uninominal 2 pentru Senat din circumscriptia ARGES." La aceeasi sursa am gasit si candidatii, in numar total de 14, 7 pentru Camera Deputatilor, 7 pentru Senat (deja, dupa cum stim din basme, 7 e cifra magica, sa speram ca "magia" se va vedea dupa alegeri si-n orasul nostru :D), unii mai cunoscuti ca altii si mai colorati politic.

Nu stiu sa va spun cu cine sa votati, eu sunt, in momentul de fata, mai rau decat cetateanul turmentat al lui Caragiale. Nu va spun duceti-va sau nu va duceti la vot! Ramane la alegerea fiecaruia! Si mersul la vot depinde de cat de convinsi suntem ca intr-adevar, prin exprimarea libera a dorintei noastre politice, vom schimba ceva in bine!

Alte informatii despre uninominalele de duminica mai gasiti pe http://arges.ghimpele.ro si www.epitesti.ro. Cu siguranta mai sunt si alte surse, pe care nea gogu' (a se citi google) vi le poate pune oricand la dispozitie!

3 comentarii:

  1. Sambata ar trebui sa dispara toate bannerele si afisele electorale, pentru ca se incheie campania.
    Te vor astepta in schimb luminitele de Craciun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :D Serios? E impodobit deja orasul? Abia astept!

    RăspundețiȘtergere