luni, 3 noiembrie 2008

Galerie "Ludicus" 2008

http://foto.mioveni.net/

Ludicus 2008 PDF Imprimare Email

In perioada 24 – 26 Octombrie 2008 s-a desfasurat la Mioveni FESTIVALUL NATIONAL DE TEATRU PENTRU COPII
„LUDICUS” - EDIŢIA A VII-A.Sub distincta si selecta jurizare:Cristi Iacob - Preşedinte juriu;
Radu Oprea – Directia Judeteana pentru Cultura Arges
Sorin Mazilescu – reprezentant WEST TV
Carmen Nicolescu - reprezentant WEST TV
Maria Stefanescu – secretarul Consiliului Local Mioveni
Bogdan Udroiu – din partea Consiliului Local Miovenis-au prezentat urmatoarele trupe de tinere talente:1. Trupa Palatului Copiilor Constanta
2. Liceul teoretic „Iulia Zamfirescu”
3. Grupul Şcolar „N. Teclu” Copsa Mica
4. Centrul Cultural Reduta Braşov
5. Scoala George Topîrceanu Mioveni
6. Centrul Cultural Reduta Braşov
7. Trupa Bibliotecii Judeţene Piatra Neamt
8. Trupa Scolii Rast
9. Scoala Petresti Corbii Mari
10. Clubul Tineretului Berceni
11. Clubul Elevilor Copsa Mica
12. Trupa Centrului Cultural Mioveni

Prestatiile lor au fost premiate dupa cum urmeaza:

· PREMIUL CEL MARE „LUDICUS” – a fost acordat trupei Centrului Cultural Reduta din Braşov pentru spectacolul „A douăsprezecea noapte”;

· PREMIUL I – a fost acordat trupei Şcolii cu clasele I- VIII nr. 19 din Piteşti pentru spectacolul „Un ou printre oameni”.

· PREMIUL II – a fost acordat trupei Grupului Şcolar „Nicolae Teclu”din Copşa Mică pentru spectacolul „Lada”.

· PREMIUL III – a fost acordat Trupei Bibliotecii Judeţene Piatra Neamţ;· PREMIUL I DE INTEPRETARE a fost acordat pentru intepretarea rolului „Maria” din spectacolul „A douăsprezecea noapte”.

· PREMIUL II DE INTEPRETARE – a fost acordat elevului Mihai Ciotan al Şcolii Petreşti – Corbii Mari pentru intepretarea rolului „D. Lefter” din piesa „Două loturi”.

· PREMIUL III DE INTEPRETARE – a fost acordat elevului Alexandru Anghel al Palatului Copiilor Constanţa pentru intepretarea rolului „Şeful Piticilor” din spectacolul „Piticii Albei ca Zăpada”;

· MENTIUNE DE INTERPRETARE a fost acordată elevului Ştefan Didi Marton al Clubului Copiilor Copşa Mică, pentru interpretarea rolului „Un alegător” din piesa „Bulevardul împăcării”.

· MENTIUNE DE INTERPRETARE a fost acordată elevului Adrian Protopopescu al Şcolii „G. Topârceanu” Mioveni pentru interpretarea rolului „Jorj” din piesa „Trei crai de la Răsărit”.

· MENTIUNE DE INTERPRETARE – a fost acordă elevelor Alexandra Duţă şi Bianca Stan de la Centrul Cultural Mioveni pentru interpretarea rolurilor din piesa „Portretul colegei de bancă”.

· MENTIUNE DE INTERPRETARE – a fost acordă elevei Aniela Lică de la Şcoala „G. Jienescu ”Rast – Dolj pentru interpretarea rolului „Mama” din piesa „Credinţa mută munţii din loc”.

· MENTIUNE DE INTERPRETARE – a fost acordă elevei Elena Gavrilă de la Clubul Tineretului Berceni pentru interpretarea rolului „Zoe” din piesa „O scrisoare pierdută”.

· MENTIUNE DE INTERPRETARE – a fost acordă elevului Mihai Mărginean de la Cercul de teatru „Lyceum„ Copşa Mică pentru interpretarea rolului „Actorul Romeo” din piesa „Lada”;

· PREMIUL DE DEBUT – a fost acordat Trupei Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni pentru spectacolul „Othello”.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu