miercuri, 30 septembrie 2009

Trei echipe argeşene în Liga I in sezonul viitor?

FC Argeş şi Dacia Mioveni vor să promoveze împreună în Liga I. Cătălin Barbu şi Răzvan Tunaru - oficiali ai celor două cluburi - au declarat la unison în emisiunea „Microbistul” de la ARGES TV că acest lucru este posibil, iar sezonul viitor judeţul Argeş ar putea avea trei echipe în liga întâi: FC Argeş, Dacia şi Internaţional.



duminică, 27 septembrie 2009

Dacia a schimbat liderul

Dacia Mioveni s-a impus cu 2-1 în faţa liderului Universitatea Cluj. Golurile galben-vezilor au fost marcate de Eric Yartey şi Ilie Baicu.

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Un spaniol la Dacia

În această săptămână, Dacia Mioveni s-a mai întărit cu un jucător străin. Este vorba de Pablo Rodriguez Aracil, atacant care a venit liber de contract.

vineri, 25 septembrie 2009

Catedrala



Dacia Mioveni - Universitatea Cluj

Sâmbătă, de la ora 15, Dacia Mioveni va înfrunta pe teren propriu Universitatea Cluj.

duminică, 20 septembrie 2009

Fara punct pe teren propriu

FC Internaţional a pierdut partida disputată pe teren propriu în faţa celor de la Poli Iaşi. Elevii lui Ştefan Stoica au fost învinşi cu 2-0 după un meci în care centralul Georgian Ionescu l-a eliminat eronat pe Frăsineanu.

vineri, 18 septembrie 2009

Siguri de victorie

„Sunt optimist ca niciodată”, afirmă Ştefan Stoica – antrenorul Internaţionalului – înaintea meciului cu Poli Iaşi. Tehnicianul spune că echipa se pregăteşte din ce în ce mai bine, iar victoria de la Bistriţa i-a dat pur şi simplu aripi. În aceste condiţii, un succes în confruntarea cu moldovenii este obligatoriu.

Interviu cu Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni

Interviu realizat de echipa http://www.bitpress.ro cu Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni la Sarbatorile Argesului si Muscelului, Golesti.

Dacia infruntă liderul

Sâmbătă, Dacia Mioveni va juca în deplasare, la UTA, formaţie ce ocupă primul loc, la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj. Argeşenii vor să rămână neînvinşi şi după partida cu arădenii.

marți, 15 septembrie 2009

Expozitia Aniversara OrthPhoto la Mioveni


După cinci ani de existenţă în spaţiul virtual, comunitatea Orthphoto organizează în anul 2009 o expoziţie fotografică aniversară. Cu această ocazie sunt expuse 300 de fotografii dintre cele mai reuşite publicate pe site, fotografiile aparţinând unui număr de 170 de autori din 43 de ţări de pe 5 continente. Dintre cele peste 100 de ţări din lume de unde este accesat site-ul nostru şi cele peste 1300 de vizite înregistrate zilnic, România este a doua ţară în ceea ce priveşte audienţa acestui serviciu fotografic, după Polonia, ţara gazdă a serverului Orthphoto.



Astfel, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, Orthphoto şi Centrul Cultural Mioveni, împreună cu Primăria Oraşului Mioveni vă invită Sâmbătă, 19 Septembrie 2009, începând cu orele 16.00, la lansarea Expoziţiei Aniversare de 5 ani a Orthphoto, în incinta Casei de Cultură a Oraşului Mioveni.
Evenimentul va avea învitat pe teologul şi scriitorul Laurenţiu Dumitru dar şi numeroşi invitaţi din spaţiul clerical şi cultural.
Expoziţia poate fi vizitată până pe 27 septembrie a.c.
După Mioveni expoziţia aniversară Orthphoto va fi expusă şi la Iaşi.

Sursa articol



Sursa foto

Egal cu Jiul

Duminică, Dacia Mioveni a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată pe teren propriu cu Jiul Petroşani. În urma acestui egal, argeşenii au rămas pe locul cinci în clasament, la patru puncte în spatele liderului UTA.

vineri, 11 septembrie 2009

Cămine în paragină

Două din cele trei cămine aflate în curtea liceului din Colibaşi zac în paragină de ani buni, pradă vandalilor, hoţilor şi naturii.

joi, 10 septembrie 2009

Eliminati din Cupa Romaniei

Dacia Mioveni a pierdut partida din Cupa României, fiind eliminată de CSM Rm. Vâlcea. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea oaspeţilor, care au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune.

miercuri, 9 septembrie 2009

Obiectiv: calificarea

Azi, la Mioveni, Dacia va juca în faza a V-a a Cupei României cu CSM Rm. Vâlcea. Partida va avea loc de la ora 16.30.

marți, 8 septembrie 2009

Neinvinsi in patru etape

În ultimul meci din etapa a treia, Dacia Mioveni a produs surpriza rundei, reuşind să învingă în deplasare pe CSM Rm. Vâlcea, cu 2-1. Golurile argeşenilor au fost marcate de Miulescu şi Coşereanu.

duminică, 6 septembrie 2009

MĂRIE ŞI MĂRIOARĂ

CONSILIUL LOCAL MIOVENI
PRIMĂRIA
ŞI
CENTRUL CULTURAL

VĂ INVITĂ MARŢI, 8 SEPTEMBRIE 2009, LA ORELE 18.00 LA CASA DE CULTURĂ RACOVIŢA LA SPECTACOLUL

„MĂRIE ŞI MĂRIOARĂ”

CU OCAZIA ZILEI DE SFÂNTĂ MARIA MICĂ

ÎN SPECTACOL:
TARAFUL CENTRULUI CULTURAL
ŞI SOLIŞTII: SERGIU TUDOR, LILIANA IORDACHE, DANIEL CHIŢULESCU ŞI NICU ALBU.
ANSAMBLUL DE DANSURI „PLAI DE DOR”
ANSAMBLUL VOCAL – INSTRUMENTAL „NOVA”

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

sâmbătă, 5 septembrie 2009

Deplasare la Vâlcea

În etapa a patra, Dacia Mioveni va juca duminică de la ora 16:30, în deplasare, cu CSM Rm. Vâlcea. Componenţii Daciei vor să profite de pasa proastă prin care trec vâlcenii şi să obţină o nouă victorie în campionat.



Ilie Baicu, fundaşul echipei, vrea ca Dacia să se întoarcă cu cel puţin un punct.

joi, 3 septembrie 2009

Două meciuri consecutive cu CSM Râmnicu Vâlcea

Săptămâna viitoare, Dacia Mioveni va juca în faza a cincea a Cupei României. Elevii lui Iordan Eftimie vor întâlni pe CSM Rm. Vâlcea, formaţie cu care se vor confrunta şi în următoarea etapă a ligii a doua.