marți, 15 septembrie 2009

Expozitia Aniversara OrthPhoto la Mioveni


După cinci ani de existenţă în spaţiul virtual, comunitatea Orthphoto organizează în anul 2009 o expoziţie fotografică aniversară. Cu această ocazie sunt expuse 300 de fotografii dintre cele mai reuşite publicate pe site, fotografiile aparţinând unui număr de 170 de autori din 43 de ţări de pe 5 continente. Dintre cele peste 100 de ţări din lume de unde este accesat site-ul nostru şi cele peste 1300 de vizite înregistrate zilnic, România este a doua ţară în ceea ce priveşte audienţa acestui serviciu fotografic, după Polonia, ţara gazdă a serverului Orthphoto.



Astfel, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, Orthphoto şi Centrul Cultural Mioveni, împreună cu Primăria Oraşului Mioveni vă invită Sâmbătă, 19 Septembrie 2009, începând cu orele 16.00, la lansarea Expoziţiei Aniversare de 5 ani a Orthphoto, în incinta Casei de Cultură a Oraşului Mioveni.
Evenimentul va avea învitat pe teologul şi scriitorul Laurenţiu Dumitru dar şi numeroşi invitaţi din spaţiul clerical şi cultural.
Expoziţia poate fi vizitată până pe 27 septembrie a.c.
După Mioveni expoziţia aniversară Orthphoto va fi expusă şi la Iaşi.

Sursa articol



Sursa foto

Un comentariu: