marți, 13 octombrie 2009

Mesajul Primarului Ion Georgescu pentru Kielce

Echipa de proiect multilateral Comenius a Şcolii "Liviu Rebreanu" Mioveni, reprezentată de patru cadre didactice (Ana Tudor, Mariana Rădulescu, Lidia Costache, Sabina Fîlfănescu) va pleca în aceasta noapte spre Kielce, Polonia. Primarul Mioveniului a avut amabilitatea de a ne da un mesaj către edilii oraşului polonez, pe care îl vom citi acolo în limba engleză. Iată varianta în limba română:



Un comentariu:

  1. Stimaţi promotori ai educaţiei,

    Sunt onorat să felicit implicarea activă a profesorilor şi elevilor din cele cinci ţări europene în cadrul proiectului Comenius multilateral, intitulat “Dacă vrei să vezi frumuseţea lumii, mai întâi trebuie să o găseşti în tine însuti", şi mai ales a profesorilor din Kielce , care l-au iniţiat. Acest proiect ne oferă şansa de a cunoaşte activitatea culturală a elevilor din ţările dumneavoastră, cât şi problemele sociale specifice oraşelor şi regiunilor dumneavoastră. Prin intermediul activităţilor artistice şi de caritate desfăşurate, elevii îşi pun în valoare competenţele şi calităţile, demonstrând disponibilitatea lor de a-şi ajuta semenii cu dăruire şi altruism.
    Salut astfel de evenimente menite să contribuie la educarea tinerei generatii, implicând-o într-o gamă largă de activităţi culturale extraşcolare, elevii având posibilitatea demonstrării unui comportament civic evoluat, ce trebuie să definească pe fiecare, ca adevăraţi europeni.
    În plus, doresc să felicit în mod expres pe primarul şi vice-primarul oraşului Kielce pentru implicarea lor, modul excelent în care au înţeles să colaboreze, venind în sprijinul întregii activităţi şi cu această ocazie va adresăm invitaţia de a vizita şi a cunoaşte frumuseţea meleagurilor noastre, sperând ca în viitor să manifestăm disponibilitatea de a sprijini şi alte parteneriate pe plan administrativ.
    Sper ca relaţia noastră de colaborare să se materializeze, făcând paşi repezi spre atingerea scopului final, acela de a atrage atenţia opiniei publice asupra problemelor sociale, prin activităţi de voluntariat, având ca ţintă ajutarea persoanelor în vârstă şi a copiilor bolnavi, săraci sau orfani şi de a cultiva creativitatea în rândul elevilor şi dragostea faţă de semeni..

    Cu deosebită consideraţie,
    PRIMAR
    Ion GEORGESCU

    RăspundețiȘtergere