sâmbătă, 27 martie 2010

Distribuitoare individuale de apă rece în fiecare scară de bloc

                      Autorităţile locale din Mioveni au mediatizat prin reprezentanţii săi conflictul dintre operatorul local de distribuţie a apei (ADP) şi asociaţiile de proprietari din Mioveni.
                      În urmă cu câteva zile, ADP-ul a decis luarea unei decizii drastice şi anume sistarea apei reci la Asociaţiile cu datorii mari.
                       În ciuda înştiinţărilor permanente adresate rău-platnicilor, încasările din restanţe nu au fost mari, datoria asociaţiilor către operatorul local fiind foarte mare.
                      Soluţia pentru acestă problemă a venit din partea autorităţilor locale care au propus ca şi rezolvare, montarea de către asociaţii a unor distribuitoare pentru branşarea individuală la nivelul fiecarei scări de bloc, venind astfel în ajutorul celor care îşi plătesc factura de apă la zi, dar au pe scara de bloc persoane care nu plătesc. Lucrările pentru montarea acestor distribuitoare se pot face cu Serviciul ADP,  SC Construcţii Reparaţii SA sau alte firme specializate.
                       Operatorul local de distribuţie a apei şi asociaţiile de proprietari au fost de acord cu această soluţie de compromis, cei din urmă luându-şi angajamentul de a respecta acestă condiţie.
Costurile branşării individuale în care este inclus şi distribuitorul variază în funcţie de numărul de apartamente şi de etaj, la nivel de scară de bloc.
                      Pentru detalii tehnice şi consultanţă cei interesaţi se pot adresa Serviciului ADP.

                     PrimariaMioveni.ro

2 comentarii: